Friday, April 8, 2011

maRry me mAry..

salam kourank!!
baru jer lepas abis tengok citer:
marry me, mary
sambil 
siapkan assignment last for this semester...



ahaa....
first sight nak tengok citer nie, of corse la sebab actress dia yang cumel...
i'm not a lesbian okay..
tp, suker lagi actress or woman singer than 'namja'..
ehehehe...
so, jangan jealous...
time tengok citer nie...
kalau ikut my feel...
hmmm...
sekejap turun sekejap naik la...
it's about mary yg terpaksa tipu her dad that she had been married with guy kat gambar atas tu...
kenaper kene tipu parent pulak?
haaa...
sebab bapak dia suruh dia kawen dengan orang yang dia tak kenal...
at last, bapak dia curi id dia and register perkahwinan tu...
senang jer kan kawen kat korea..
huhu..
and then, bila dah jadik macam tu, both parent pown agreed nak bagi mary masa 100 hari untuk choose weather nak bersama dengan husband dia by law or fake husband...
so, banyak la isu timbul time tu...

utk guy yang kat atas nie..
memang tak yah perkenalkan kowt...
mesti kourank tau punyer...
so, untuk dalam citer nie..
pada mulanya memang dia tak percaya cinta..
mula-mula dia setuju sebab main2x and dia tau bukannyer dia nak jadtuh cinta pown dekat si mary neyh...
tp, akhirnya..
siapa sangka kan..
hehe...


and d other guy..
kalo kourank tengok betol2x..
dia ader berlakon dalam coffee prince..
jadi mamat jepun tu..
so, dia nie la laki mary by law tu..
mulanya dia pown biasa2x jer dengan si mary nie...
tp, at last suker jugak..
so, terjadi la competiton dalam masa 100 hari tu..
dan at last...
kene la tengok...
muehehehe...
sajer je kan..
tengok la..
penat jer orang buat citer, tp kourank tak layan...
but for me...
it's biasa jer...



just yang speacial..
hero and heroin dia punyer style berbeza dari citer2x yang sebelum nie diorang lakon...
and then..
cara mu_kyul (hero) ketawa...
sakit perut i dibuatnya...
buleh pulak dia ketawa gitu..
hik2x..
cumel2x..
so, till the next story 
(,")
night
div class='comments' id='comments'>

1 comment:

  1. hehe..not bad at all...bahasa rojak kot......btw nice blog.....
    i like korean...!!!!

    ReplyDelete