view my entries with this:

Friday, April 22, 2011

peRtikai..

masing2x ada opinion masing2x kan..
so, kenaper tiba2x keluar statement macam nie..
yer la..
bukak blog ni, si owner kater canteq pakai contact lens warna-warni...
abis semua kebaikan dia cerita..
hehe...
bukak blog lain..
si owner punyer la perli kater itu ini pasal mata colour2x yang x ori..
muehehehehe...

banyak topik yg mengeluarkan perbandingan yang macam nie sebenarnya..
but, u know..
the things is depend on your own...
mungkin ada yang menentang aper pandangan kourank...
but it's seem to be dia bukannya hate kourank pown..
kalau dia jumpa situasi yang sama..
dia bukan nak menyampah maner pown dekat kourank...
so, just pretend like always..
x der pown dia nak memburukkan sesaper..
cuma diorang just tak berkenan jer..
hati_perasaan_sense kita kan lain2x..
indah kan ciptaan tuhan..
hehehe...

actually, tak tau nak tulis aper..
but still nak keluarkan entry for my bloggy.. 
ahakz..
cute sokmo kourank...
papai..
(,")

0 comments: