view my entries with this:

Sunday, April 24, 2011

psycO guY.. serAm...

morning kourank!!
actually, td bukak fan page utk group yg i suka..
tiba2x terpandang satu berita...
agak2x kourank, kalau ada peminat gila yang try culik kourank time kourank buat performance...
aper kourank raser?
kalau aQ seronok..
wah!! gila kah?
tak mungkin timbul kowt perasaan tu...
aQ raser buleh ketaq kaki sampai seminggu pown tak ilang lagi...
pcycho kowt..

citer dia macam nie...
so, dalam salah satu festival..
that is..

snsd mulakan performance diorang dengan ceria jer kan..
elegant gitu..



and my taeYeon pown comey jer kan...
leading d group..
rambut dia pown makin comey jugak..
muehehehe...

Posted Image

tiba2x datang sorang laki entah dari maner..
grabed tangan dia and bawak dia keluar stage...

Posted Image

dengan paksaan...

Posted Image

tengok dia genggam tangan taenggoo macam maner..
takotnyew..

Posted Image

nasib baik ader sunny and crew..
memang sunny pown tak lepas la..
what a nice friend...



sunny d wonderGirl...
tq sunny...

hye yeon pown shocked jugak coz before org tu grabed taeYeon tangan hyeYeon kene tepis dulu..
ahli group lain memang tak perasan aper jadik..
nasib baik dah nak last2x dan performance diorang..
memang orang tu merosakkan suasana betol la..


but still kejadian tu..
walaupun sampai jatuh terduduk my taenggooo coz shocked..
she still habiskan 2 lagi lagu diorang..
walaupun muka dia nampak pucat jer utk dua2x lagu..
but she still keep smile..
so professional
and
my taenggooo sangat brave lorh..
sarangei (,")..
hwaiting, key...

untuk sedutan kejadian tu..
jom roll..
tp, i tak dapat carik sedutan dari jarak dekat..
semua fans video's..
tp, dapat la gambaran kejadian tu macam maner...



cuma i wonder..
macam maner pihak produksi boleh terlepas pandang...
menakutkan jer...
lepas nie, snsd kene demand guard la eh...
tahniah la untuk taeYeon coz sangat berani finished their show..
and tq sunny...

cerita lanjut kourank boleh baca kat sini:

div class='comments' id='comments'>

1 comment:

  1. mak aih ! selamba beruk dia tarik2 orang . amboiii ..

    ReplyDelete