view my entries with this:

Thursday, April 28, 2011

stRess lepAs exaM..

dah biasa dah gini...
actually, my instict pelik sikit...
kalo biasa...
before nak jawab exam takot...
tu makna kater, jawab smooth jer...
kalau tak smooth pown, result still boleh cover...
tp, bila before masuk dewan rilekz semacam jer..
ader somthing wrong somewhere la tu...
macam kes tadi...


lepas jawab raser macam nak tumbuk dinding...
ahahahaha...
dah agak dia..
kalau tenang jer cenggitu tadi memang blur tak ley nak jawab la..
sangat stress...
selalu orang akan stress bila nak masuk dewan jawab exam..
aQ stress lepas keluar dewan jawab exam..
sampai sekrang aser macam tak puas jer..
mahu tumbuk something...
nak tumbuk kourank...
boleh??
muahahaha...
ku tak sampai hati la...
sayang kourank lagi ada...
muahahaha...

aperpun..
just tawakal..
mintak2x lecturer baik hati bagi markah lebey kat aQ...
uwaaaa....
sangat berharap..
huhu..
div class='comments' id='comments'>

3 comments:

  1. haha saba kak nad saba..mcm same kes ngan ned gak la ni sbnrnye, nak exam sgt rilex kua gelabah hahaha!

    instict same kot..hehe..just doa2 jela hopefully ada extra point utk cover ye..insyaAllah

    ReplyDelete
  2. usaha+doa+tawakal= berjaya...insya'allahh ok..=)

    ReplyDelete
  3. Bila nak balik? kerja kat negeri sendiri. meramaikan rakyat negeri perak darul ridzuan.

    ReplyDelete