Tuesday, September 13, 2011

gud luck aDeq2x UPSR

salam kourank.. 
dah masok minggu ke 31 pengajaran dalam rancangan pengajaran sekolah-sekolah rendah...
walaubagaimanapun, minggu nie juga terpaksa di tangguhkan sepertimana minggu-minggu yang pernah bertangguh sebelumnya....
hal ini adalah berikutan minggu peperiksaan UPSR yang sedang dijalankan...

ecewah..
ayat tak macam student nak jawab exam pulak kan?
aperpun, minggu nie..
untuk sekolah yang aq ngajar sekarang, tahap 1 telah direhatkan pada hari nie till hari khamis..
hari jumaat pulak cuti kan...
16 September..
Hari Malaysia...
cikgu-cikgu pown banyak goyang kaki..
so, aq tak der banyak kelas sangat utk tahap 2..
yang ada pown aq just ulang jer yg minggu lepas punyer sebab kalau tak, tak adil pulak..
lagi pun, kak mai tak der..
so, aq tak tau nak ngajaq aper...

untuk tahap 1 pulak... 
memang tak sempat la sebab deme dah start cuti...
yang untuk subjek bahasa arab tahap 2 pulak..
yang jauh tertinggal jer aq akan ngajar..
lagipun syllibus diorang dah abis dah...

aperpun, selamat menjawab peperiksaan bagi adeq2x yang sedang dalam mood peperiksaan UPSR...
aq tak nak sebut anak2x sebab terasa tua...
i'm still 23 okay...
yer la..yer la.. 24!
tapi tak masok lagi tau!
hehe...

so, gud luck semua...
semoga al-najah sentiasa bersama dengan antum...

0 comments: