view my entries with this:

Tuesday, January 17, 2012

alhamdulillah... diterima as USTAZAH



hamdu ila Allah..
tepat pukul 12.15am pagi tadi..
on 17 januari 2012..
berakhirlah sudah penantian aq..
penantian ape pulak?

nie haaa...



aq dapat kpli j-Qaf..
syukur sangat2x..
suka sangat2x..
rasa nak terkeluar je air mata..
sebab before tu instinct aQ kuat kata tak dapat j-Qaf tu..
terima kasih kepada yg sentiasa mendoakan..
terutamanya my parent, adeq beradik, my bie, kengkawan...
syukran sangat2x..
dan sudah pastinya kepada Dia yg merancang segala perjalanan hidup aq....
alhamdulillah..

tp, seronok2x nie..
aq sedar sebenarnya tertanggung tanggungjawab yg besar kat atas bahu nie..
harap2x dapat la pikul dengan baik, cemerlang, gemilang dan terbilang...

same as apa yg aQ katakan di fb..


terima kasih sangat kat semua...
termasuklah blogger yg terbaca entry dan terus mendoakan...

thankz tau kourank..

alhamdulillah..
dah boleh tdo dengan nyenyak dah..
termasuk aq dah jadik 6 org la pendidik kat dalam family..

kakak: cikgu sekolah menengah
abg lihin: cikgu sekolah rendah
kak mai: cikgu permata negara
kak shitah: ustazah bahasa arab
kak dura: cikgu pendidikan khas
aq: ustazah sekolah rendah

maybe ada bakal lagi sorang..
hihi..
doakan perjalanan kitourank dipermudahkan ea...
ameeennn...
so, happy ending story has start now..
uridu an abdau hu bi ismi Allah...
so,
bismillahirrahmanirrahimmm...

(,")





div class='comments' id='comments'>

7 comments:

  1. wah..tahniah kak nad..smg menjadi pendidik anak bangsa yg berjaya ye ustazah..all the best =)

    ReplyDelete
  2. Salam, syukur kpd Allah & tahniah (:
    Semoga dpt mnjadi pendidik & contoh yg terbaik kpd bakal anak murid :)

    ReplyDelete