view my entries with this:

Thursday, January 26, 2012

it just nothing actually...



assalamualaikum kourank...
tadi sedey sangat sampai nangeh2x kat umah nie...
kenapa la macam nie jadinya...
adakah salah aq jadi macam nie?...
astaghfirullah al-azim...
ampunkanlah segala dosaku.....
kuatkanlah diriku dalam menghadapi ujianMu ya Allah...

alhamdulillah...
nasib baik Dia kenalkan aq kat bie...
buat masa nie, dia lah penawar duka...
walaupun aq tak bgtau masalah aq..
dengar suara dia jer pown dah boleh buatkan jiwa aq tenang...
alhamdulillah...

dengar cerita dia tadi..
bestnya...
my bie nie kalau kourank nak tau, suka sangat gain knowledge..
tp, ilmu2x yg dia minat la..
kalau dah dapat cerita apa yg dia tau tu...
nak mencelah punya lah payah..
hihihi..
buat my bie...
for this precious time, tQ for being at mys side..
tQ so much sebab bersabar...
tQ so much coz make me happy with your attitude and your charm..
just still that way okay, baby...
guide me as He wish, insyallah...
insyallah...



jOm say it..
i lOve Islam!!!
alhamdulillah..


0 comments: