Saturday, April 27, 2013

handsomeBoy



assalamualaikum korang...
i nak perkenalkan seseorang kat korang....





so, nama dia Omar Borkan Al Gala..
handsome kan...
subhanallah...i x nak citer panjang pasal dia...
cuma nak share dengan korang what i'd thought about...

bila tengok dia nie, lebih kurang sama je time aq tengok en tunang...
"cantiknya ciptaan Allah"
walaupun of corse la Omar nie lagi handsome dari en tunang, but en tunang la still in my heart kan...
cumanya en Omar and en tunang membuat aq terfikir...
macam mana la rupa nabi Yusuf as dan nabiQu, nabi Muhammad...
subhannallah...
segalanya milik Dia..
sesungguhnya Allahu Akbar...
(,")



0 comments: