Skip to main content

psycO guY.. serAm...

morning kourank!!
actually, td bukak fan page utk group yg i suka..
tiba2x terpandang satu berita...
agak2x kourank, kalau ada peminat gila yang try culik kourank time kourank buat performance...
aper kourank raser?
kalau aQ seronok..
wah!! gila kah?
tak mungkin timbul kowt perasaan tu...
aQ raser buleh ketaq kaki sampai seminggu pown tak ilang lagi...
pcycho kowt..

citer dia macam nie...
so, dalam salah satu festival..
that is..

snsd mulakan performance diorang dengan ceria jer kan..
elegant gitu..



and my taeYeon pown comey jer kan...
leading d group..
rambut dia pown makin comey jugak..
muehehehe...

Posted Image

tiba2x datang sorang laki entah dari maner..
grabed tangan dia and bawak dia keluar stage...

Posted Image

dengan paksaan...

Posted Image

tengok dia genggam tangan taenggoo macam maner..
takotnyew..

Posted Image

nasib baik ader sunny and crew..
memang sunny pown tak lepas la..
what a nice friend...



sunny d wonderGirl...
tq sunny...

hye yeon pown shocked jugak coz before org tu grabed taeYeon tangan hyeYeon kene tepis dulu..
ahli group lain memang tak perasan aper jadik..
nasib baik dah nak last2x dan performance diorang..
memang orang tu merosakkan suasana betol la..


but still kejadian tu..
walaupun sampai jatuh terduduk my taenggooo coz shocked..
she still habiskan 2 lagi lagu diorang..
walaupun muka dia nampak pucat jer utk dua2x lagu..
but she still keep smile..
so professional
and
my taenggooo sangat brave lorh..
sarangei (,")..
hwaiting, key...

untuk sedutan kejadian tu..
jom roll..
tp, i tak dapat carik sedutan dari jarak dekat..
semua fans video's..
tp, dapat la gambaran kejadian tu macam maner...



cuma i wonder..
macam maner pihak produksi boleh terlepas pandang...
menakutkan jer...
lepas nie, snsd kene demand guard la eh...
tahniah la untuk taeYeon coz sangat berani finished their show..
and tq sunny...

cerita lanjut kourank boleh baca kat sini:

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

beli barang elektrik ansuran

assalamualaikum korang... entry kali nie aq nak share pasal beli barang elektrik secara ansuran... ada jugak blogging cari kedai yang paling sesuai untuk beli barangan elektrik secara ansuran nie... sebenarnya aq tak nak beli.. tp, en abg insist jugak nak beli sebab dia tau bini dia nie pemalas orangnya... takut nanti satu tahap tak de baju nak pakai.. kecik hatiqu.. tp, memang betul pun... hahahaha..
so, akhirnya aq turutkan jua... dah banyak blog.. nak g court memoth tidaklah.. banyak cerita aq dengar pasal cm nie.. so, x berani nak buat ansuran kat situ.. jadi pegilah ke sen heng.. riki2x.. hmm.. macam okay sikit daripada cm... walaupun masih ada interest.. tp, tu lah kan.. nak beli cash, pitih x dok... nak tak nak kene jugak buat ansuran.. 
and disebabkan on badjet jugak, aq ambik je machine panasonic auto yg paling murah yang ada dalam kedai tu... nilai bayaran bulanan yg ada dalam sen heng tu korang jangan percaya sanagat ye sebab nilai sebenarnya akan bertambah bila korang bua…

cara semak baki hutang aeon

assalamualaikum korang... pernah pergi sen heng? beli barang elektrik secara ansuran? pernah x? aq pernah.. and macam biasa kita akan kena buat pinjaman dengan aeon... aq pun x tau pinjaman ke apa ke? yang penting, u all kena bayar ansuran dekat aeon.. aeon ni macam bank kot sbb bila baca2x, kredit card pun dia ada keluarkan.. kayo tul owner aeon ni... and now, aeon terbesar akan di buka kat nilai.. tp, masih dalam pembinaan la..
okay, berbalik kepada tajuk kat atas... macam mana nak semak baki hutang korang.. senang je sebab korang boleh pakai sms.. dan sms ni dikenakan caj tau.. jangan marah pulak kalau kredit tetiba kurang. aq dah bgtau ea... hihi...
korang hantar mesej ke 63633 taip = aeon baki 1234* (1234 tu 4 nombor belakang ic korang)
so, jom la bayar hutang cepat2x...
ada 1 benda aq nak nasihatkan... kalau nak beli phone x payah la hutang2x.. baik korang kumpul duit beli... tunggu la kejap dalam 5 bulan sebelum tu pakai la phone biasa dulu.. sebab apa.. sebab kalau macam aq, …

mAnyaKnyer baju tENtera neYh.. ish..ISh..

bagitau awal2x maap ek gambar tak lawa coz tangkap guna phone  just nak promote2x jer hehe time nie time fessat (Festival Sanjungan Satria) kire macam hari keluarga tp dalam bentuk festival lorh macam2x ader pembukaan la best sebab kitourank main peluru kapur hahaha
then, kene masuk pulak pakaian beragam ehem..ehem.. bukanla.. nak introduce seragam yg ader dalam army malaysia so, selamat menelaah hik2x
p/s oleh kerana kami pegawai kadet, kitourank just pakai aper yang dapat kitourank carik agak selekeh lorh sebab tak tau aper2x thus, baru nak kenal2x saper paling segak agaknyer ek?


no 1: oneDress
Pakaian  ini dipakai apabila  terlibat di dalam sesuatu acara  istiadat sama  ada  di  peringkat  Tentera  Darat,  Angkatan  Tentera Malaysia,  Negeri mahupun  Persekutuan.


no 2: bush jacket