view my entries with this:

Friday, July 22, 2011

bila la perasaan nie akan menghilang...
ku tunggu saat itu..
(,")

Monday, July 18, 2011

soal hAattii

maaf, saya tak dapat nak berubah sekarang..
mungkin di kesempatan waktu yang lain...
dan harapnya, di beri kesempatan waktu untuk diri...
tp, yang pasti... pada realiti..
that time is not right now...
apa yang saya terima dari awak...
 yang telah menjadikan saya begini..
menjadikan siapa diri saya sekarang...
patutkah saya bebankan semua kesalahan ni ke atas awak?

sekarang, awak sudah mula berubah...
alhamdulillah, saya rasa seronok tengok awak berubah..
tp, pada masa yang sama juga...
saya rasa sangat sedih sebab saya tak boleh nak follow awak mcm dulu...
saya tak boleh buat nasihat yang saya bagi dekat awak...
saya terpukul sendiri...
hati saya jadi bebal..
minda saya jadi kosong..
hanya terasa jiwa jer yang sangat menyesakkan...
menyakitkan...
bolehkan saya tujukan semua kesalahan ini kepada awak..?

untuk kesekian kalinya jiwa saya terasa sangat cekal untuk memberontak..
apa yang saya takutkan adalah kerana ia berlaku dalam diam...
hati mula ingin menyalahkan awak atas segalanya..
tp, saya tahu...
kebenaran tidak memihak kepada statement rapuh demikian...
justeru itu, saya hanya mampu merelakan...
merelakan pemergian awak..

di sepanjang perjalanan yang akan kita tempuh nanti,
saya harap, awak tidak akan berpaling lagi ke belakang..
tidak berpaling lagi kepada saya...
walau saya tertinggal jauh...
selamatkan lah diri awak...
terkapai-kapainya saya di lautan..
saya yakin akan ada nakhoda yang akan datang meyelamatkan...
tetapi, sekiranya saya karam...
saya harap awak dapat mendoakan kesejahteraan saya 'di sana'...






wed kat SelaMa...




pagi2x nie semua semangat..
tp, bukan sebab abg nak sanding..
tp, sebab nak gi shopping...
ahahahahaha..


tp, last2x x shopping jugak sebab upernya arie ahad iayer tutup..
adeyhh..
tp, layan jer la an...


then, kitourank pown siap2x untuk majlis kenduri..
sama jugak kelam kabut macam akad nikah...
ahahahahaha..
lambat punyer pasal..
tp, sondol jew..
hik2x...

































































tersebut antara kenangan2x yang ada la...
i nak tulis panjang2x macam malas jer kan..
so, just abadikan gambar2x nie jer dalam my bloggiee..
harap maklum...
daaaa...