view my entries with this:

Monday, May 30, 2011

introoo...

sekadar sahabat..
sangat mudah dikatakan...
tp, untuk merealisasikan..
hmmm..
hehehe...

intro2x..
actually nak citer pasal wed abang...
so, my bro dah jadik sumai orang on 28 mei 2011..
wah, macam tak cayer je dia dah jadik suami orang...
dah tak ley nak buli2x dia dah lepas nie...
nak buli saper pulak pown x tau..
sebab abg2x semua dah ada tanggungan..
kih2x...

so far, alhamdulillah..
berjalan lancar and happy jer..
mungkin sebab ramai yang membantu.
terima kasih dekat jiran2x yg sudi tolong and betah berjalan masuk ke dalam kampung dari selekoh kat luar tu..
agak jah jugak sebenarnya..
dah la panas...
semoga anda semua diberi kesihatan yang berpanjangan...

gambar2x akan di upload after this...
nak pilih yg terbaik..
hik2x..
til d nikah entry, key...
see yaaa...

Wednesday, May 25, 2011

boWrink...

salam kourank..
tengah meunggu...
sambil menunggu..
wahahahaha...
layan blog dulu lah ea..
ngantok dah..
nak tdo..
boleh tak??

aaaa...
ahak..ahak..
goyang badan sikit...
ewah..
ha, mula la...
adeyh...
x der aper la kourank..
tak tau nka sembang aper..
just menghilangkan raser bowrink jer nie...
ahahahaha...
daaaaaaa......

24Mei..

24 mei 2011..
waa... arie nie my father nak gi servis kancil dia...
kereta okeyh!!
hik2x...
so, kitourank anak dara yang 2 orang nie tumpang la sekaki..
actually, aQ nak antar borang kerja sambil2x tangkap kerja aper yang patot kan...
lalalala...
bertolak la kitourank gi teluk intan...

before pegi, mak ada bg senarai barang...
ada la barang sikit nak shopping...
such as sumi, gula2x kicap and nasi impit...

nie gambar terbaru aQ..
wah!! tembam..
tidak!!
hak2x..



layan jer la kan...
dah sihat tu pown kire, syukur..
alhamdulillah...
weeeee.. !!

thumb up


second time ikut gi servis kete...
tp, perodua teluk intan dah lain dah..
dah moden dan canggih..
hehehe..
ader waitin' roOm...
ader aircond..
ader makanan...
air panas...
best2x...
selalu datang pown tak per..
muahahahaha...



terselit sijil kat situ..
carik kerja punya pasal...
tp kan...
hmm... layan jer la..
hohoho..


kete dah nak gi buat cek doctOr...
hehehe..
papai..


keje kitourank nie la...
hak2x..
pOsing, jangan tak pOsing..


cak!!
sepc adeQ dah berubah wajah..
lalalala...







nampak sangat bowrink menunggu...
x der keje lain dah kitourank neyh..
ahakz..



teluk intan dah sangat sibuk berbanding dulu...
ader lampu trafik pown still kene call police traffic coz memang sesak betol...
espeacially, jalan nak masuk bandar...
aigooo...


dapat ice_cream..
actually, aQ teringin makan fruitSaladIceCream neyh sebab nampak macam sedap jer kat blog sol..
tp, my_taste tak sama la macam nie..
tak menepati andaian aQ..
so, x berapa suka sangat..
muahaha..
12 jenis buah katernya..
tp, macam x ori buah dia...
semua tin punyer buah...
tak original..
so, sense jadik kurang...
haaa...
macam maner tak gemuk..
banyak songeh sangat...
huk2x..



aperpun, oleh kerana dah beli...
layan jer la kan..
lalalalala...


cak!! nak memperkenalkan..
almari tengah tu aQ beli guna duwit poket sendiri..
sebab buku sangat la banyak ddekat rumah nie...
dah boleh buat mini library dah..
so, my_boOk 'plus' mySibling's bOok...
together2x la kat sini..
hik2x.. 


kebanggan aQ..
my_scrOll..
bila la nak prinT pown tak tau lah..
huhu..


myTesis pown bersemadi kat sini jugak...
buku STPM nie hak milik persendirian sebab yang lain tak der amik STP...
i sorang sajer..
istimewa..
ngee..
(,")



umah pown dah penuh dgn barang kenduri...
rumah besar pown raser kecik jugak...
huhu..







preparation for d camera_Girl...
actually, nak beli yg feminin..
tp, tak masyuk la...
bila la nak berubah nie...
adeyh..
tunggu kawen boleh?
wakakakaka...
layan...






semoga dipermudahkan semuanya...
insyallah...
ameennn..
doakan ea kourank...
(,")

seKitar weD_abgAdi

assalamualaikum kourank...
yiehaaa...
dah nak dekat bulan 6..
bila bulan jun hampir tiba..
maksudnya, makin dekat dengan cuti sekolah...
bila cuti sekolah dah dekat, maksudnya....
banyak la kenduri kawen..
kalau buat ujian untuk wed bulan 6 nie, i think..
kompem majoriti kerjaya mereka were teachers sebab time nie la diorang cutii...
hohoho...
termasukla myKakakIpar_toBe...
hehehehehe...
so, my brother's wed was on 4 jun...
umah kak shitah pulak akan berlangsung on 29 mei 2011..
diorang akan di ijabQabulkan pada 28 mei 2011..
barakallahulakuma diucapkan..
ngee...

so, dekat rumah i dah start busy2x dah..
tp, tak der la busy sangat...

semalam, kitourank packing kerepek pisang ngan gula2x...
hehehe...
oleh kerana sedar berhutang dengan my bro sorang nie..
tu yang merajinkan diri yang malas nie...
walaupun utang dia akan ku bayar jua...
tp, x per lah...
abg sedniri kowt...
tolong mak....
harap2x dapat ringankan beban my parent...
mintak2x jugak dikuatkan kesabaran untuk melayan semua karenah yang bakal dihadapi start from now sampaila arie kenduri...
ngee...

kitourank ada kepek pisang...




jom mulakan proses mem'packing'.. hehehe...
ahli ada 3 orang: mak (ketua)
aQ
adeQ

ngeh2x



comel x?



nampak sedap kan...
ngee...




gula2x pulak..




at last...
taraaa...




nie nak masukkan dalam goody bag..
mintak2x cukup la..
huhu...