view my entries with this:

Sunday, May 1, 2011

secRet GarDen..


aloha kourank...
anyiong...
waa...
baru lepas menghabiskan citer secret garden...


lihat betaper complicatednyer konflik neyh...
pening x?
lalalala...
makner kater, before buat citer...
just link kan perkiatan antara watak...
so complicated...
macam maner citernyer?
best ke?
best x.. best x?
ahahahaha...
boleh la...
tp, for citer nie...
aQ tak der la addicted sangat sampai perlu habiskan dalam sehari macam citer yg aQ addict..
ahah.. hah..hah..
jangan pening dengan bahasa aQ key, kourank..
muehehehe...


so, the main idea kat dalam citer nie was changing soul...
bayangkan la...
bila lelaki bertukar soul dengan perempuan...
macam2x benda akan timbul...
sama ada dari kehidupan sosial sampai la pengurusan kendiri kan..

over all...
okay la...
just macam tak puas sebab episod 15 tak der...
bak kater akma ia tak menjejaskan aper2x pown..
but for me, agak menjejaskan la jugak...
sebab at that time they got to bgtau org lain yang diorang nie dah tertukar soul...
nak tengok first impression org yg tau tu..
and aper diorang buat...

the cuteness kat heroin was when she angkat kaki bila dia rasa malu...
for hero...
of coz la his attitude..
walaupun nampak annoying...
but nowadays...
i like a bad boy kind...
hmmm...
i wonder...
sedey....
uuwwaaa...

but still...
walaupun biasa...
air mata tumpah jugak menjejeh di pipi tembam nie...
espeacially masa heroin tu accident...
sedey sangat..
huhu..

others...
haa...
dia ada masukkan banyak citer lagenda kat dalam nie..
then, dia sangkutkan dengan poem...
rather that that...
diorang jugak stick with citer ikan duyung than citer dongeng yang lain...
it just made them up link with that story..
but still, it make sense...
nak tau aper yang make sense atau tak...
selamat menonton kourank...
(^^)*

but kourank..
jangan percaya pulak okay...
benda nie just for fun tak per...
untuk percaya dan menjadi pengangan sampai kepada penantian...
sila jangan okay..
(,")



p/s just miss that person so much..
cry a lot ..
me, it just like going to be the bubble in this story...
will vanished when the truth had come right to my mind...
hmmm...


div class='comments' id='comments'>

2 comments:

  1. owh..ye ke kak nad? hehehe..ntah la..akma cume nk taw nape sbb diorg tukar soul je dan nape laki tu yg dipilih ayah ppuan tu utk tkr soul ngan anak dier..wakakaka..kak nad...marry me marry tu besh la...laki tu sgt cOoOOOOLLLLL...hu3x..kak nad..jgn la sedey sbb akma pown dah jd bubble pon..dah ilang pn tp kak nad beruntung...dier sygkan kak nad..tak mcm akma...dier pergi dan terus pergi..siap dah ade pengganti lagi..hu3x~

    ReplyDelete