view my entries with this:

Monday, May 30, 2011

introoo...

sekadar sahabat..
sangat mudah dikatakan...
tp, untuk merealisasikan..
hmmm..
hehehe...

intro2x..
actually nak citer pasal wed abang...
so, my bro dah jadik sumai orang on 28 mei 2011..
wah, macam tak cayer je dia dah jadik suami orang...
dah tak ley nak buli2x dia dah lepas nie...
nak buli saper pulak pown x tau..
sebab abg2x semua dah ada tanggungan..
kih2x...

so far, alhamdulillah..
berjalan lancar and happy jer..
mungkin sebab ramai yang membantu.
terima kasih dekat jiran2x yg sudi tolong and betah berjalan masuk ke dalam kampung dari selekoh kat luar tu..
agak jah jugak sebenarnya..
dah la panas...
semoga anda semua diberi kesihatan yang berpanjangan...

gambar2x akan di upload after this...
nak pilih yg terbaik..
hik2x..
til d nikah entry, key...
see yaaa...
div class='comments' id='comments'>

1 comment:

  1. tahniah nadiah & family..
    uittt... jahat nyer... xper lpas ni buli kakak ipar yg baru tu.. people say's its was the best way to accept anew member to join our own family..~ nad punya wedding bila plak?

    ReplyDelete