view my entries with this:

Thursday, October 27, 2011

SEGMEN | Lyssa Faizureen Ajak Kenali Blogger . Jom Serbu !!


ahaa...
cak! cak!
comel kan...
hehe..

salam kourank..
so, kali nie nak promote segmen cik lyssa nie..
untuk join segmen jom sergah nie...
kourank hanya perlu klik sajer banner kat atas key...
hehe...

haa... sebelum terlupa...
about iklan tu...
seriously, sangat lupa semalam deepavali...
and..
first time akak nampak masakan India macam sangat sedap...
lapar peyut dibuatnya...
boleh salahkan lyssa tak?
ehehehe...
aish, maner boleh nak marah org sweet macam lyssa...
cannot go la...
sweet selalu, key...


orite...
kalo nak citer pasal diri sendirik nie..
memang panjang giler dan berjela2x..
x abis kourank nak bacer..
cumanya..
akak nie seorang yang biasa jer...
nak bgtau umur.. agak2x dah tua dah..
so, boleh jer panggil kak nadia, key...
pasal exact detail pasal umur tu, biarlah dirahsiakan... hehe..

then, akak bukan jenis talkative...
sebab tu kalau marah ke, seronok ke, runsing ke...
semua nya di warkahkan kat dalam blog nie..
kire macam diary online gitu...
citer2x pown just about personal only...
just a few stories jer yg umum...

akak tak ingat la macam maner boleh terjerumus kat dalam dunia blog nie...
it just masa tu perlukan diary sangat2x..
at first nak buat manual diary..
tp, kan semua tu macam hangat2x tahi ayam jer..
majority personal diary akak penuh kat awal bulan jer..
tang ujung2x kosong tak tau nak buat aper...
x tau nak citer aper..
then, akak dapat tau pasal nurulism...
about her love story live on her blog...
and then, akak diperkenalkan pulak dengan blogspot..
coz bila searching2x...
loading2x...
search engine...
nampak gayanya, blogspot yang paling simple and menarik dalam untuk meluahkan aper yg terpendam kat dalam hati ngan minda neyh...
so, terciptalah>>>>>



p/s: it's nice to have a site where u can talk what u think..
scream out loud about what u didn't like without hurting yourself or others...
(,")

div class='comments' id='comments'>

29 comments:

  1. NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow

    ReplyDelete
  2. Salam perkenalan. Dari segmen yg sama. Dah follow sini. Nanti follow kita balik ek :) TQ
    http://duniakecilkuini.blogspot.com/2011/10/lyssa-faizureen-ajak-kenali-blogger-jom.html

    ReplyDelete
  3. blog comel !
    dtg dari segmen sama :]
    SELAMAT BERKENALAN :)
    jemput dtg ziarah blog saya :]
    TK XD

    ReplyDelete
  4. hye dear ! ryn datang jengahh blog awak dari segmen sis lyssa :)
    hehe.. keep up blogging yurp !
    btw, ryn sudaa follow cnie jugakk..
    meh laa singgah blog ryn kalau awak sudi :)

    http://nurinassyahira.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

    ReplyDelete
  5. ai.. dtg dr segmen yg sma..
    slm knl..
    dne follow.. :))

    ReplyDelete
  6. join segmen niey jugaks ;)

    http://senyumindah90.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

    ReplyDelete
  7. dri segmen sama...bertandang ke sini~

    http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

    ReplyDelete
  8. dri segmen sama...bertandang ke sini~

    http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

    ReplyDelete
  9. hye singgah sini dari segmen yang sama. done follow u. jom terjah blog saya pulak ea

    ReplyDelete
  10. leen dtg serbu dari segmen lyssa :)

    serbu blog leen jugak ye :)

    http://ceritaaleensepet.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

    ReplyDelete
  11. dari segmen yang sama...

    salam perkenalan =)

    http://allaboutmenadz.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

    ReplyDelete
  12. Dri segmen yg sama..fllow awk….http://belogcikamirah.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html kalau blum fllow sya, fllow taw..

    ReplyDelete
  13. lyeen follow cini dr segmen lyssa...^^

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum w.b.t :) Hello admin. Lina serbu blog ni, dah follow pun. Kalau ada masa, jom terjah sini koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html balik. Happy blogging~

    ReplyDelete
  15. Datang sini nak kenal2 dgn rakan blogger..
    Happy blogging....

    http://mylovely-fieda.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

    ReplyDelete
  16. Datang sini nak kenal2 dgn rakan blogger..
    Happy blogging....

    http://mylovely-fieda.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

    ReplyDelete
  17. hello salam kenal, diya singgah sini membaca, follow kamu.

    diya dari segmen lyssa juga
    http://missydiyaempunya.blogspot.com/2011/10/3-segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

    senang2 singgah lah ye :)

    ReplyDelete
  18. walking here from segmen sis lyssa. salam perkenalan :)

    http://miszathirah.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

    ReplyDelete
  19. Assalamualaikum…
    Hello..
    Genk datang sini,dari segmen yang sama ^^
    Ada masa datanglah blog genk.Ada segmen tau ^^
    Salam perkenalan

    Kalau sudi, ada masa terluang..jemputlah join segmen genk
    JEMPUT JOIN SEGMEN GENK ^^

    ReplyDelete
  20. hye awk , sy dtg jenguk blog awk :)

    http://sarahanimismyname.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

    ReplyDelete
  21. mak pgl akak ker?
    mcm muda jer :0

    salam kenal ya? :)

    ReplyDelete
  22. woot woot..singgah sini dari segmen yang sama..salam perkenala...nice blog ^^

    ReplyDelete
  23. ellop kourank... follow kourank balik ea... hehe...

    ReplyDelete
  24. marina datang serbu sini dari segmen lyssa...salam perkenalan.. :-)

    http://marinafazli.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

    ReplyDelete
  25. salam kenal..

    saya tak join segmen ni tapi saya tetap nak terjah & follow blog awak.. :-)

    http://ihaveasweetsmile.blogspot.com

    ReplyDelete
  26. hai nak kenal...
    hewhew..dtg dari blog lyssa..ain tajuin sgmen sbb ta sempat....ceeiit!

    hanya mmpu bw sahaja..btw nice jmpa awk......

    hewhewhew....

    hepi blogging..
    keeping blogging...

    ReplyDelete
  27. hallo dear =)

    mesti blink blink en diari buku tu..hewhewhew
    sbb tu smgt tulis awal bulan..t hujung bulan blink blink tu da ilang....hewhewhew


    heppi blogging dear!

    ReplyDelete