view my entries with this:

Thursday, October 20, 2011

anak bUah bAru...

assalamualaikum kourank...
yeay!! suker sangat...
i dapat anak buah baru...
babygurl...
hmmm..
 patutnya dia dijangka menjenguk ke dunia kita nie next month...

but recently, 
my sister in law asyik sakit-sakit jer..
kesian tengok dia..
tp, sorry..
i bukanlah jenis org yg reti nak tunjuk concern nie...
huhu...

kelmarin abg i dah took her to hospital...
dapat la mc 2 hari...
tp, tak pasti la weather she will get birth sooner or what kan...
and then..
yesterday, dia muntah2x..
sakit sangat agaknyer...
sampai nak bangun pown susah..
so, petang tu my bro decide nak terus antar anak2x duduk ngan nenek diorang kat melaka but still stay at his daughter house kat putrajaya...
lepas tu terus antar kakak gi hospital la...
tu org nak kater kuasa Allah...
nasib baik la antar cepat abg kater...
sampai2x, siap ready semua..
terus get birth..
i pown tak sempat lagi nak tengok nie...
harap2x ader la masa nak gi tengok...
huhu..

kalau tak dapat tengok arie nie..
kene la gi umah adik dia kat putrajaya coz she will stay there for a while...


sakit sangat ke ea when get birth?
takut la pulak aser... huhu..

0 comments: