view my entries with this:

Tuesday, October 25, 2011

aq ada masalah... kourank tolong ea?

assalamualaikum kourak...
salam 1 Malaysia...
haa...
yang nie tak der kaitan dengan politik okay...
sajer macam harmoni jer kalau sebut macam tu...
untuk kourank, secara individualnya...
al-salamu alaik wa rahmatullahi wa barakatuh...
hehe...

actually, aq nak citer masalah aq sikit nie kat kourank...
harap kourank boleh selesaikan..
kalau kiter tengok sekarang nie...
sangat la banyak surat khabar yg kiter boleh baca untuk ketahui perkembangan semasa kan...
tp, masalahnya, aq malas bacer paper...
boleh tak kourank tolong...
saper yang rajin update about anything dalam Malaysia and luar negara...
please tinggalkan link kourank kat mesej aq ea...
and lagi satu..
kalau kourank tau ke pasal page or url yang mampu membuka minda aq nie..
sama jer...
 tolong lah sangat tinggalkan link tersebut kat aq...
tolong ea kourank...
raser macam dah tepu giler otak nie tak dapat information..
sel-sel otak tak dapat bergabung..
tu dia.. macam iklan pulak...
hehe...

eh, kejap..
harap2x link tu bukan terus ke paper ea..
kalau paper memang aq boleh carik sendirik..
tp, link yg kourank akan bagi nie merupakan link yang....
 diharapkan mampu memaparkan ulasan-ulasan berita yang sedia ada...
okay?
hik2x..

p/s: tolong tinggalkan link ea...
terima kasih..
div class='comments' id='comments'>

2 comments:

  1. jemput ke www.bloglarian.com
    takyah baca semua, pilih dulu mana yang menarik :)

    ReplyDelete
  2. alamak... tenet kat sini slow.. macam lambat jer nak bukak.. huhu

    ReplyDelete