view my entries with this:

Thursday, October 27, 2011

CONTEST BLOGKU MENAWAN KALBU BY ASKAR PINK & AMALINA


salam kourank..
ca..cang!
jom masuk contest..
i nak promote contest nie..
macam best jer..
and i tak raser blog i menawan kalbu kourank...
tp, yg penting..
blog i nie sentiasa tersemat di hati i..
dalam banyak2x laman sosial..
blog nie la kawan baik i..
hik2xx..

love ya my bloggy...


okay.. 
nak tag saper ea...
IT WOULD BE

1) masyi
2) akma
3) mira

okies...


siap 
mudah sajer...
kalau kourank nak masuk...
klik jer dekat banner contest kat atas key...
and..
welcome to blog diorang...
diorang nie budak2x lagi..
and so sweet sebab sangat ramah-tamah orgnyew..
so, selamat bersahabat buat adeq2x nie dari akak...
ngee..

till d next entry..


div class='comments' id='comments'>

4 comments:

  1. Hello and hyehye tuan blog yang comey lote. Thanks for join this contest ye. Lina dah check penyertaan anda. Good luck! Hug from me, hihi :)

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum w.b.t :) Yuhuuuu! Lina nak bagitahu, hadiah telah di-updated. Jangan lupa check penyertaan anda jugak. Kalau takda dalam list, inform me first, okay?:D

    ReplyDelete
  3. waalaikumsalam... terima kasih kembali... hehe..

    ReplyDelete
  4. Hyehye! Sorry kacau lagi, haha. RULES telah ditambah kerana ada sponsor. Pemenang juga dinaikkan kepada 7 org. Haaa, sila usha entry ni : koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/announcement-gembira-kepada-peserta_29.html :) Harap anda responds, thanks for your cooperation. Nak kacau lagi nanti, haha :D

    ReplyDelete