view my entries with this:

Monday, October 31, 2011

seKitar kArniVAl nAsyeeD di UKM

salam kourank..
so, before tdo nie...
i nak citer kat kourank pasal festival nasyeed yg berlangsung baru2x nie..
tempat: DECTAR, Universiti Kebangsaan Malaysia
tarikh: 30 Oktober 2011
masa: 8.30 malam

malam tu macam banyak benda jugak nak catch_up..
tp, pegi jugak...
i kan teruja bab2x macam gini...
bukan teruja pasal cowok ea...
teruja jalan2x..
so, bersama masyi dan naim...
i pown melangkahkan kaki ke dectar...
lalalala..


canteqnyew baju..
dapat maner bang?..
hehe...
















nie la abg kamil..
senior i dulu..
antara otai IQ Semarak..
apakah itu?
group nasyid sekolah menengah kebangsaan Seri Perak..
hehe..
senior i nie..
skarang dia study kat UPM..
tahniah abg Kamil..
ngee...
(,")

teringin nak dengar nasyid2x dulu..
kalu dulu, group diorang nie nasyid sampai nangis2x aq dibuatnyer..
subhanallah..
merdunya suara yg Allah ciptakan..
semoga ia dapat menambat hati pendengar ketika alunan zikr dibacakan...
(,")



posing.. jangan tak posing...
lalalala..


oppsss...
sorry, yg nie tak sengaja.. hehe..

aperpun...
tahniah kepada semua pemenang...
(,")
div class='comments' id='comments'>

3 comments:

  1. ni pertandingan antara universiti ke? sape yg menang??

    ReplyDelete
  2. ramai sangat yg menang malam tu... tp, utk overall, johan UKM, naib johan UPM, third USIM... (,")

    ReplyDelete
  3. NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow...follow pakjoe blk

    ReplyDelete