Thursday, October 27, 2011

gi mEmbACer bersAma Masyi..

salam kourank...
so, tadi gi membaca kat library..
terasa sangat lama dah tak membaca...
otak pown ghaser beku semacam jer kan..
hehe..

alhamdulillah..
at last, dapat jugak menimba ilmu..
oleh kerana segan nak masuk kat dalam satu site tu, so kitourank just remain kat dalam bahagian am..
majoriti buku kat situ are about encyclopedia...
genre yg aq bacer tadi adalah about:
religion, science and military..
baru 5 minit bacer...
tetiba mata mengantuk sangat..
ini semua gara2x peyut sedang memproses makanan lunch...
dapat keluar makan dengan member lama (buget)..
hmm.. selera memang tip top la kan...
terkesan la pulak kat tempat sunyi ber'air-cond' tuh..
pergh.. sangat nikmat nak tdo..

lalu aq mula meletakkan kepala kat atas meja..
baru nak terlelap dan terlena..
ada satu call masuk...
wah! dapat panggilan interview untuk hari esok...
sangat teruja..
ilang nagntok entah pegi maner ghaser ngantok tu..
tak sempat aq nak kejar..

dah tu, aq sambung la bacaan...
penulisan dalam english membuat aq bengong2x la sikit...
nasib baik adpat bantuan dari mr Dick...


p/s: sebenarnya nak tulis aper yg di bacer tadi..
tp, sorry la sangat2x...
lupa la detail dia..
dah tu tak bawak buku ngan pen pulak tu...
hmmm...
hari nie gagal la kourank...
huhu..

0 comments: