Sunday, October 30, 2011

 "BEN ASHAARI & LYSSA SECRET : Antara dua blog "

assalamualaikum kourank..
haa...
first time nampak segmen macam nie...
wah!! sangat kreatif la blogger skunk nie..
aq pown tak terpk langsung nak buat macam nie...


buat lyssa dan abg ben:

mau join segmen nie...
hehe..

orite...
1st question: persamaan paling ketara adalah...
abg ben ngan lyssa...
dua-dua pown ada entry about this segmen...
hik2x..
neyh nak bagi kredit kat lyssa ngan abg ben...
sebab kourank berdua membuktikan bahawa alam maya sebenarnya tidak membataskan atau tidak menyekat ke'sosial'itian masyarakat...
macam pelik jer perataan tu...
tp, lyssa ngan abg ben faham kowt...
sebab i know both of u memang blogger yg bijak..
ngee...

argh..
lagi sepuluh minit...
rush2x...

2nd question:
u all boleh boleh carik lagi variasi untuk segmen2x macam nie...
cuba cetuskan 1 idea yang boleh jadik batu loncatan kepada semua blogger untuk turut serta dalam segmen macam nie...
coz kourank banyak bg lesson kat sini...
i mean...
pasal tutorial, kehidupan...
and all of that is one path of knowledge..
galakkan blogger untuk membaca and menulis ilmu kepada masyarakat...
sangat brilliant..
ingat kalimah ini:
IQRA'
knowledge was the important thing in the world..
manage it carefully and u'll be succeed...
hik2x..

aperpun, gud luck buat both of u, for me, and for all bloggers...
sayang kat kourank...
muaaakkkzzz...


div class='comments' id='comments'>

11 comments:

  1. salam perkenalan dari syieda...syieda datang dr segment abg BEN n Lyssa..^_^

    jom ke blog syieda http://lovestory313.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-lyssa-secret-antara-dua_30.html

    ReplyDelete
  2. shiema singgah sini. jangan segan segan singgah dan follow belog shiema :)

    ReplyDelete
  3. salam blogger... jejalan sini dari blog bro ben ashaari... nice blog... teruskan usaha..

    Sudi la datang ke blog sy & follow kalau sudi... nnti sy follow balik..

    http://jomkongsistory.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. singgah dr segmen yg sama.....salam perkenalan....

    ReplyDelete
  5. ninie dtg dr segmen yg sama.. salam perkenalan :)

    http://kisahniniedora.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-lyssa-secret-antara-dua.html

    ninie follow blog ini ye :)

    ReplyDelete
  6. salam kenal tuan blog,,
    sggh dri segmen yg same..

    ReplyDelete
  7. hehe... salam kenal jugak buat uols... kourak nie cumel2x la... nanti akak singgah balik ea... eppy blogging... :)

    ReplyDelete
  8. singgah dari segmen yg sama..:)

    http://mylovely-fieda.blogspot.com/2011/10/segmen-ben-ashaari-lyssa-secret-antara.html

    ReplyDelete