view my entries with this:

Thursday, May 19, 2011

antara 2???

borang utk cikgu KAFA tak keluar lagi..?
aigooo...
tengok, macam x der rezeki ke arah cikgu jer..
muahahaha...
actually, ayu ada ajak jadik cikgu taska kat shah alam...
tp, shah alam...
macam susah jer...
life?
tu yang takut tu..
so, sekarang nie dalam dilema sama ada nak stay dekat selangor jer..
or nak stay dekat teluk intan...
muahahahaha...
dua-dua tempat ada risiko..
so, nak pilih yang maner?
kourank raser maner yang sesuai?
hmmmm...
i wonder... (,")
div class='comments' id='comments'>

2 comments:

  1. s.alam!heee~
    opkos kena pkr transportation, tmpt tinggal ++
    tpi kalau transportation kt s.alam, xplu risau..kurang2 ada public transport..kalau tmpt tinggal, insyaAllah ada just kalau nk mnyewa maybe kena kongsi2 ngn students laa kalau nk murah..
    kita pun leyy salu jmpa..heee~

    ReplyDelete
  2. ehehehehe.. tengok la nanti macam maner eh..

    ReplyDelete