view my entries with this:

Tuesday, May 17, 2011

pergi...

indah mawar kerana harumnya..
indah laut kerana birunya..
salam kourank..
selamat beramal..
dah nak dekat maghrib neyh..
but still boleh cilok2x buat entry...
hehehe...
haaa...
bapak dah start motor nak gi surau tu...
but still..
actually.. terdapat satu perasaan yang terbungkam kat dalam diri..
tak tau kenaper, tp pada saat nie raser nak pergi jauh je dari dia..
dan dia, sememangnya sudah selesa dengan keadaan kini...
aperpun, semoga bahagialah...
lupakan aper yang pernah berlaku antara kita..
ingat lagi tak mesej tu?
ayat kedua utk mesej tu raser macam betol..
walaupun minda ingin percaya apa yang dikatakan..
tp, hati macam bagi petunjuk yang berlaku adalah sebaliknya..
masih mampukah untuk berdepan lagi...
sayang..
hmmm...
heh..

akhirnya..
(- -)"..
tak tau nak buat aper...

0 comments: