view my entries with this:

Tuesday, May 10, 2011

salam kourank... 
wah!! dah lama tak buat entry...
busy sangat kew?
tak der lah.. before nie duk umah abg jat...
so, tenet tak der kat sana....

setelah beberapa hari bermastautin dekat umah abg jat...
i pown balik semula ke UKM coz perlukan waktu malam yang selesa bagi mengemaskini tesis...
tp, siapa sangka...
ustaz pulak tidak ada masa terluang..
semalam busy...
arie nie mc..
dia suruh datang esok pukul 10.30am...
kalau esok boleh jilid terus kan best..
actually, duedate nak dekat sangat dah nie..
i takut tak sempat jer...
kourank doa-doakan la i berjaya meng'grade'kan diri eh...
ustaz, ساعدوني..
huhu..

div class='comments' id='comments'>

3 comments:

  1. gud luck n all da besh for tesis kak nad...jgn lupe tgk cte dream high kat youtube..hehehe..=)

    ReplyDelete
  2. nak grad pun susah.... samada kao yang slow atau ustaz tu terlebih sayang kat kao. tak bagi kao lepas.... tahun depan jumpa lagi....

    ReplyDelete
  3. @akma tq abang....
    @abang_anang wakakakaka... dah siap dah... (,")

    ReplyDelete