Wednesday, May 25, 2011

24Mei..

24 mei 2011..
waa... arie nie my father nak gi servis kancil dia...
kereta okeyh!!
hik2x...
so, kitourank anak dara yang 2 orang nie tumpang la sekaki..
actually, aQ nak antar borang kerja sambil2x tangkap kerja aper yang patot kan...
lalalala...
bertolak la kitourank gi teluk intan...

before pegi, mak ada bg senarai barang...
ada la barang sikit nak shopping...
such as sumi, gula2x kicap and nasi impit...

nie gambar terbaru aQ..
wah!! tembam..
tidak!!
hak2x..



layan jer la kan...
dah sihat tu pown kire, syukur..
alhamdulillah...
weeeee.. !!

thumb up


second time ikut gi servis kete...
tp, perodua teluk intan dah lain dah..
dah moden dan canggih..
hehehe..
ader waitin' roOm...
ader aircond..
ader makanan...
air panas...
best2x...
selalu datang pown tak per..
muahahahaha...



terselit sijil kat situ..
carik kerja punya pasal...
tp kan...
hmm... layan jer la..
hohoho..


kete dah nak gi buat cek doctOr...
hehehe..
papai..


keje kitourank nie la...
hak2x..
pOsing, jangan tak pOsing..


cak!!
sepc adeQ dah berubah wajah..
lalalala...







nampak sangat bowrink menunggu...
x der keje lain dah kitourank neyh..
ahakz..



teluk intan dah sangat sibuk berbanding dulu...
ader lampu trafik pown still kene call police traffic coz memang sesak betol...
espeacially, jalan nak masuk bandar...
aigooo...


dapat ice_cream..
actually, aQ teringin makan fruitSaladIceCream neyh sebab nampak macam sedap jer kat blog sol..
tp, my_taste tak sama la macam nie..
tak menepati andaian aQ..
so, x berapa suka sangat..
muahaha..
12 jenis buah katernya..
tp, macam x ori buah dia...
semua tin punyer buah...
tak original..
so, sense jadik kurang...
haaa...
macam maner tak gemuk..
banyak songeh sangat...
huk2x..



aperpun, oleh kerana dah beli...
layan jer la kan..
lalalalala...


cak!! nak memperkenalkan..
almari tengah tu aQ beli guna duwit poket sendiri..
sebab buku sangat la banyak ddekat rumah nie...
dah boleh buat mini library dah..
so, my_boOk 'plus' mySibling's bOok...
together2x la kat sini..
hik2x.. 


kebanggan aQ..
my_scrOll..
bila la nak prinT pown tak tau lah..
huhu..


myTesis pown bersemadi kat sini jugak...
buku STPM nie hak milik persendirian sebab yang lain tak der amik STP...
i sorang sajer..
istimewa..
ngee..
(,")



umah pown dah penuh dgn barang kenduri...
rumah besar pown raser kecik jugak...
huhu..







preparation for d camera_Girl...
actually, nak beli yg feminin..
tp, tak masyuk la...
bila la nak berubah nie...
adeyh..
tunggu kawen boleh?
wakakakaka...
layan...






semoga dipermudahkan semuanya...
insyallah...
ameennn..
doakan ea kourank...
(,")
div class='comments' id='comments'>

2 comments:

  1. mwahaha..orange gal tuh nmpk comey ;)
    spew lh agknye,,uhuk3x....

    ReplyDelete
  2. tuuu dia gambar rumah org bakal bkenduri kawen. rumah ned xlama lg pas raya nanti pon cmni la agaknye. hehe.

    ReplyDelete