view my entries with this:

Wednesday, May 25, 2011

seKitar weD_abgAdi

assalamualaikum kourank...
yiehaaa...
dah nak dekat bulan 6..
bila bulan jun hampir tiba..
maksudnya, makin dekat dengan cuti sekolah...
bila cuti sekolah dah dekat, maksudnya....
banyak la kenduri kawen..
kalau buat ujian untuk wed bulan 6 nie, i think..
kompem majoriti kerjaya mereka were teachers sebab time nie la diorang cutii...
hohoho...
termasukla myKakakIpar_toBe...
hehehehehe...
so, my brother's wed was on 4 jun...
umah kak shitah pulak akan berlangsung on 29 mei 2011..
diorang akan di ijabQabulkan pada 28 mei 2011..
barakallahulakuma diucapkan..
ngee...

so, dekat rumah i dah start busy2x dah..
tp, tak der la busy sangat...

semalam, kitourank packing kerepek pisang ngan gula2x...
hehehe...
oleh kerana sedar berhutang dengan my bro sorang nie..
tu yang merajinkan diri yang malas nie...
walaupun utang dia akan ku bayar jua...
tp, x per lah...
abg sedniri kowt...
tolong mak....
harap2x dapat ringankan beban my parent...
mintak2x jugak dikuatkan kesabaran untuk melayan semua karenah yang bakal dihadapi start from now sampaila arie kenduri...
ngee...

kitourank ada kepek pisang...




jom mulakan proses mem'packing'.. hehehe...
ahli ada 3 orang: mak (ketua)
aQ
adeQ

ngeh2x



comel x?



nampak sedap kan...
ngee...




gula2x pulak..




at last...
taraaa...




nie nak masukkan dalam goody bag..
mintak2x cukup la..
huhu...

0 comments: