Thursday, September 13, 2012

cara hiLangKan batUk melaMpau



assalamualaikum korang....
lastest news...
berat aq dah turun ke 50 kg..
kurus tak? kurus x?
hak2x..
intro yg poyo... mesti korang rase benci bace kan....
ngee...

so............
so far, alhamdulillah...
syukur kepada Allah sebab sudah sihat selepas batuk yang melampau...
macam mana nak hilangkan?
actually, aQ pown x tahu...
huhuhuhu...

and.........
korang pernah tak jumpa orang yg x suka pegi klinik+hospital...?
aq la salah seorang daripada diorang2x tu...
kecuali kalau dah tak tahan sangat...
tahap rasa dah tak mampu nak bertahan...
seolah2x x dapat nak hidup udara kat dalam dunia yg indah nie...
baru la aq pegi tempat x berape wangi yang bernama klinik...
huk2x..
x wangi sebab ape? sebab bau obat....
loya la...
wek!!

aperpun,doc memang sporting...
aq gi klinik 1 Malaysia...
rupanya x leyh mintak MC ea kat situ...
plastik pown x de....
doc sendiri yang sediakan obat...
x pe...
tQ dr....
saya dah baik dah...
hamdu ila Allah......

akhir kata...
semoga my readers comey selalu.....
(,")

tambahan.. ada org kate, nak hilangkan batuk nie...
korang carik lemon, then korang rendamkan dengan madu...
ambik madu tu macam ubat key...
1 sudu selepas makan...

(,")


0 comments: