Sunday, July 8, 2012

"Ali Setan 2" ada rupanya cerita nie...



assalamualaikum kourank...
ahaaa...
after dialog "Tipah tertipu, bang."...


baru aq tau wujudnya cerita Ali Setan2...
haha..
baru je tengok tadi...


dah berapa tahun dah beru tau wujud cerita nie...
dahsyat....
hik2x...
but u know...
bila dah tengok, baru tau kenapa Ali Setan 2 nie tak meletup macam Ali Setan yg first...
aq andaikan jalan cerita dia macam kelam kabut, x smooth macam yg first...
audio dia pun macam tak kene je... terasa... hmmm... entah..
maybe sebab cerita tu dah lama....
menyebabkan audio dia tak dapat nak menusuk jiwa aq yg sememangnya keras...
heroin dia juga dah bertukar...
kak Ogy dah tak de dah...
Tipah pun dahb berubah...
hero dgn actor je yang sama...
scene lawak pun kurang....
so, jadiknya.. tak berkesan...
adakah mungkin cerita nie dibuat secara tergesa2x...
atau jalan cerita dia x berapa best?
atau pengarah yg problem....?
atau heroin bertukar menyebabkan ia x sebest yg pertama..?
kourank decide la sendiri key....
(,")


0 comments: