view my entries with this:

Sunday, July 8, 2012

Segmen : Aku & Dia by Hafizzi Aziz



assalamualaikum u all...
i jumpa segmen...
by Hafizzi Aziz...


3 sikap pasangan saya yang saya sangat suka (,")

yg pertamanya: 
dia suka berfalsafah...
hihi...
bak kata dia, "dah i mintak org yg suka berfalsafah, dapat la yg macam gitu"
it's not refer to membebel key...
dia nie memang suka bagi anologi2x yg aq tak pernah dengar...
although aq sendiri belajar falsafah, but still tak terfikir nak buat analogi2x yg macam dia buat...
ada analogi ke arah romantik...
ada ke arah knowledge...
ada ke arah nasihat...
tp, kalau ke arah nasihat...
atoi, memang jenuh la menahan telinga...
ada je hujah dia...
student syariah kan...
nak menang je selalu...
namun begitu, i rasa senang dengan setiap ungkapan yg keluar dari minda dia, menggunakan suara dia, dengan cara dan lenggok bahasa dia sendiri...
soooooooooooooo  unic..
wink (,"_

yg keduanya:
dia sangat matured and independant...
walaupun org selalu cakap "dia" budak tingkatan 4...
maybe sebab raut muka dia yg.. hmmmm... hehe...
but still, he was as matured as a man can be...
hik2x...
sangat kontra dengan aq yg mcm budak2 nie...


yg ketiganya:
dia pandai masak....
ape je yg dia tak boleh masak...?
kalau nak masak utk mkn sehari2x nie memang master chef la...
kalau x tau pown, ada je idea dia...
i pown kene belajar dari dia agaknya nanti...
insyallah, harapnya lah kan...
(,")
tp kan kourank...
i x pernah rasa lagi...
x berkesempatan lagi nak rasa...
ngee...
kontra la dgn i yg tak suka masak nie....
huhu..


kourank doakan kitourank ea....
(,")

code warna: 29AFD6 please...

doodle gugurl: sakura
doodle lelaki: shouran

nak tag adeq lyssa yg cumel...


div class='comments' id='comments'>

1 comment:

  1. Tahniah.

    http://4.bp.blogspot.com/-Q2OTEUFhI5M/T_xNp57EFoI/AAAAAAAAJyk/-qdpw8kRNgk/s1600/sakura.png

    ReplyDelete