view my entries with this:

Friday, February 11, 2011

fiRedRilL ker firEdRift???

kih2x.. pagi kourank...
nasib baik xtend..
kalau tak, tak der la nak merasa latihan kebakaran kat u nie kan...
tp, tak terasa lorh..
1) tau latihan
2) loceng kebakaran@kecemasan tak berfungsi

so, memang rilex..
siap sempat basuh muka, amik phone, mp3, gebang...
ader la dekat setengah jam baru ready kat tempat selamat tu..
adeyh...
lepas nie kalau nak buat, kene buat real la...
tp, tu pown belum pasti aQ nak lari2x carik tempat selamat...
hmmm...
aper lah...
hik2x...
insyallah, selamat jer...
separuh jer pown yang turun...
yang lain alamat dah 'rentung' dalam mimpi la kowt...
huhu..
aperpun, bagus...
kene tingkatkan jer lagi...
bukan sikit...
banyak2x...
ngeh2x..
kalau buleh upah budak jerit.....
AAAAAAAAAAAPPPPPPPPPPPPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII......
then, ader budak lari kelam kabut...
upah la dalam 20 org...
letak asap sikit...
kompem budak2x nie lari keluar...
masyuuuuuuukkkkkk...
hak2x...
till d next entry eh kourank...
selamat titon...
(,")
div class='comments' id='comments'>

4 comments:

  1. Wah..firedrill hu3x~
    akak..camne ek nk taw follower tu yg wat malware tu? nk remove xtaw sape yg malware tu..hu3x~

    ReplyDelete
  2. macam akak dulu, blog yg akak follow tu memang bukak selalu, so, memang dapat trace la.. utk kes anda... akak pown tidak pasti la.. ngeh2x...

    ReplyDelete
  3. Sumpahan Allah Adalah Untuk Siapa & Kepada Siapa?Mengapa?www.rosemujahid.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. haha, betul. ramai yg tawu. tak saspen. heheheh
    lagipun bila lagi nak rasa firedrill ala palapes. =p

    ReplyDelete