view my entries with this:

Wednesday, June 22, 2011

x ley langsai agi..

untuk first month kerja nie x ley nak bayar habuan kat ukm dulu..
sebabnyer, just cukup2x untuk tampung kehidupan untuk bulan depan jak bah!!
ahahahaha..
dah tu?
hmm..
postphone la kan...
and then, kesian my father nak kene antar motor pulak by van..
terasa bersalah jugak sebenarnya..
actually, mintak post guna ktm ajer..
then, my father kater mahal dia sama jer dengan antar sendirik...
so, better antar sendirik..
tak der la dia kater better antar sendiri..
pandai la pulak my father tu kater omputeh kan...
boleh jugak..
tp, sikit2x la..
heheheeh...
aper pun, glad sangat dapat parent macam diorang..
alhamdulillah...
sayang both of u..
muakzz... muakzzz..
so, dengan datangnya my motor kat ukm nie...
mosyi2x pown akan kembali la kepada tuan dia..
thank u mosyi2x..
sebab sabar berkhidmat dengan kawan tuan u sorang nie...
heh..heh..
tq sangat2x..
(,"-

dah tu...
three...
wakakakaka...
okay2x..
so far, keje okay la..
duduk dengan budak2x nie...
x der la merapu sangat..
ader gak merapu sikit2x..
tp, x over la..
jangan aq follow yang tak patot di follow sudah..
terutamanya mamat nepal yang berkampung kat situ..
huhu..
aperpun, doakan my victory in life, key...
rindu kat kourank..
nak blogwalking pown macam tak der masa kan..
bukan aper..
penat..
mau tdo jer skunk nie...
masa terluang je, titon..
muahahahaha....
jangan mare ha...
(,")
daaaaaa....
div class='comments' id='comments'>

1 comment: