view my entries with this:

Wednesday, June 15, 2011

kerja

salam kourank...
harap kourank sihat and eppy jer selalu..
hik2x..
haaaa...
minggu lepas, i dok umah abang i kat teluk intan...
niat nak tolong angkut barang and carik kerja...
at last, my parent datang tolong sekali..
and now, i dah dok ukm dah...
merantau carik kerja kat sini...
alhamdulillah...
dah dapat la kerja nyer...
tp, biasa2x jer lah....
saper nak jumpa i, jemput la datang kat econsave...
tp, kalo nak mintak barang free..
awal cakap x ley lorh..
hik2x..
buat masa nie.. kejenyew macam bowrink je...
tp, kawan2x okay la..
x der la macam kat kilang dulu pe'el deme..
tp, tak tau lah kan..
sebab baru first day jumpa diorang..
harap dengan kerja nie... langsaila utang i kat ukm nie..
then, dapat la tampung aper2x yang patut...
and kourank!!
kalau ada dengar pasal kpli or dpli, sila inform dekat i okay....
duduk sini, alhamdulillah..
kawan2x banyak tolong...
kak nana, dia, akma...
semoga kourank eppy jer selalu, key...
ngee...
aper2x hal sila lah roger i kat no lama ea... kalo tak dapat call...
anto jer mesej ea..
mike bacer jer nanti...
huk2x..
semoga hari esok lebey ceria untuk diri and kourank...
daaaa (,")..
div class='comments' id='comments'>

1 comment:

  1. nnti bleyy laa blnja guna 1st pay ;)
    hv a great working life :)

    ReplyDelete