view my entries with this:

Sunday, August 7, 2011

selamat menyambut bulan ramadhan al-mubarak kourank...

wah...
dah masuk bulan ramadhan...
best kan..

hmmmmm...
dah seminggu dah kiter puasa...
tp, aim aq untuk bulan nie still tak nampak akan tercapai...
masih kabur & aq masih keliru sebenarnya...
tp, aq tak boleh pk sangat sebab nanti akan membawa kepada kegilaan aq raser...
bila timbul persoalan aqidah dan keadilan tuhan...
raser macam takut jer nak pk lebih2x...
sebab takut akan keluar statement yg membawa hati kita kepada jalan yg salah kan...
so, kadnag2x, sebelum sampai matlamatnya, aq akan berhenti...
huhuhu...

hmmmm...
arie nie macam sunyi la jugak...
sebab semua yg dekat tak der kat sisi...
semua berjauhan....
so, mula al terpk nak buka aper arie nie...
sekarang dah pukul 6.30 dah...
nak keluar ke eh?
hmmm... macam nak keluar malam nanti jer...
nak pulun keropok la...
ahahahahaha...

so, untuk buka puasa nie...
jom belasah maggie...
(,")
till d next entry...

0 comments: