view my entries with this:

Sunday, February 19, 2012

jujur, aku bukan dayus



'aku bukan dayus'

haa... nie citer yg aq tengok tadi..
actually, aQ tak suka citer2x melayu nie..
tp, sejak2x akhir nie macam best pulak citer2x yg ada dekat tv..
plus housemate semua suka citer2x cenggini..
so, aQ ter'join' la sekali..
poyo jer kan..
padahal memang nak tengok pown...

aperpun, citer nie memang menguji minda i...
x dapat nak trace aper yg jadi..
bila dah tau aper jadi..
tu dia..
ternganga...
terkedu...
suatu perasaan yg wujud dalam diri..
yg x boleh diungkapkan..
kenapa ea?
hmmmm...

astaghfirullah al-azim...
jangan ku di duga dengan dugaan yg begitu...
sakit kepala aq tau pk aper sebenarnya yg jadik antara Ed ngan Lis tu..
nampak bayang sikit demi sikit..
tu yg buat citer nie interesting..
kebanyakan citer melayu x boleh buat aq teruja cenggini tau...
huhu..

and nora danish cute sangat pakai tudung..
kan best kalau dia pakai tudung selalu..


(,")
suker sangat!!


div class='comments' id='comments'>

3 comments:

  1. more kepada curious sebenarnya... akak hati keras sikit, so rasa biasa2x jer... tp, betol kot kata fatin tu sebab housemate akak nangis tengok citer nie.. huhu..

    ReplyDelete