Friday, March 2, 2012

aq dapat tawaran jadi mOdel?



assalamualaikum kourank!
anyiong...
tadi kan...............
ada org offer aq jadi model...
wah! teruja dengar...
ahahahaha...

tp, serious nie...
tak tipu tau...
dalam pukul 12 tadi inbox phone masuk mesej..
from who?
ada la kenalan lama...
dia kata dia tengah nak buat satu paperwork untuk business photographer dia...
so, dia mintak tolong...
at first ingat nak tolong dalam edit2x paperwork tu...
padahal dah sah2x tau dia memang pakar dalam bab tu...
so, tanya la balik untuk mintak kepastian..
rupa-rupanya betol nak suruh jadi model..

dalam hati rasa seronok sangat..
kot la dapat jadi model pakaian seragam..
dah lama tak smart2x nie..
hihi...

and lagi satu, aq nak dapatkan duit poket sikit....
tngah sengkek nie...
huhu...

tp, at last tak boleh la jugak...
sebab aq sekarang dekat johor..
pengambaran tu nak buat kant bangi, selangor...
so, walaupun dalam hati rasa nak try dalam bidang nie..
at last tak boleh jugak...
kalau tak, dapat title model dah pown...
hihihi...

aperpun, alhamdulillah...
ngee...




0 comments: