Monday, March 5, 2012

masalah rumah sewa



salam kourank..
outokke...?
arie nie ingat nak masuk rumah baru tu...
aq menyewa dekat kawasan megah ria...
tengok2x owner nak sewa jual rumah tu...
ada something wrong ke pak cik sampai nak kene jual rumah tu?
ahaaaaa...
terus tak jadik...
lagipun tak berniat untuk menetap kat johor...
but, actually kalau ada duit boleh je..
sebab aper? okay what buat business sewa2x rumah nie..
sampingan kan...
tp, belom masanya lagi...
nanti2x lah dulu kan...
huhu...


pening kepala sampai perlu buat mesyuarat secara phone call dengan kawan2x...
usaha jugak carik umah...
at last dapat gak...
actually umah tu macam umah kampung...
tp, boleh la..
kalau tengok tempat pun macam selamat je sebab umah depan jalan utama..
lagipun ramai org melayu walaupun ada org iban sikit2x...

semenjak dok kat sini...
gambaran yg diberikan untuk org iban nie macam teruk2x je diorang..
by d way...
it is human being...
org cina, org india, hatta org melayu sekalipun ada yg okay and ada yg tidak..
cumanya, maybe org iban nie kalau ada perayaan atau majlis, diorang akan celebrate sampai mabuk2x...
tu yg sampai tak sedar ganggu org sekeliling tu...
harap2x semuanya okay lah nanti..
semoga aq dan kawan2x sentiasa dilindungi olehNya..
insyallah, ameennn...

harap-harap semuanya akan berjalan dengan lancar lah...
huhu..
(,")

doakan untuk kitourank ea...
(,")


0 comments: