view my entries with this:

Thursday, March 15, 2012

snap pitc "d lost world of tambun"



assalamualaikum kourank...
pejam, celik.. pejam celik...
dah hari ke-3 aq kat ipg ipoh nie...
ahaa... aq dah jumpa kaki jalan utk menjadi geng meronggeng aq selama kat ipoh nie..
muahahaha...
boleh kah begitu?
belasah je kan..
ngee....

so, arie nie baru dapat nak snap pitc utk kelas aq..
ladies sahaja lah kan..
yg lelaki macam segan je nak mintak diorang tangkap gambar...
diorang pun macam jenis yg menyegan je..
betol ke?
hmmmm...

aperpun, nie la classmate i...

 

bak kata org... cikgu nie baju kene banyak...
haa... arie ketiga nie, aq pakai baju nie...
comel x?
mesti la comel kan...
adoi, dah terikut perangai bie dah...
outokke???

 

 

nie classmate i...
dari depan: dayah, kak fiza, kak ekin, kak farhana, ct
kedua: kak salmi, kak wan hasanah, kak ikin, husna, kak munirah ridzuan
barisan belakang: akmal, kak zi, ierah and kak munirah zainul mukhtar

 

 

nie entah saper snap entah..
nak gak masukkan..
hik2x..
kitourank tumpang kelas 50 kat ipg nie..


then, petang itu, kami melantak kat rumah fariza bertudung pink tu..
terus meronggeng ke d lost world of tambun..
tp, untuk snap2x pitc je..
nak mandi-manda maybe next time kot..
huhu..


fariza, kak aza, me and ain


ain, ct, me and kak aza
























rasa macam tak puas lagi bergambar kat sini...
huhu..
nanti i tambah lagi ea...

so, selamat jenjalan ke tambun...













0 comments: