Thursday, April 5, 2012

aktiviti 4 d whole week...



jOm Jalan..
adeyh...
oleh kerana susah betol nak tengok blog sekarang nie...
so, entry kali nie memang straight for one week...
apa je yg aq buat minggu nie?..
hmmm...
so far, bila dah jadik cikgu nie..
dah tak ingat hari dah...
eh, silap..
dah tak ingat cuti dah...

kerja 6 hari seminggu and kadang-kadang boleh sampai tahap 7 hari seminggu macam minggu lepas...
adeyh, belum apa-apa dah sakit pinggang dah...
payah la macam nie...
siapa kata jadik cikgu senang?
hah! jawab...
hihihi...

aperpun, life style untuk last week memang terbaik lah..
lebih2x lagi ada cik dayah kiter sorang nie...
so, jom layan...



siapa kata x jadi kadet dah x yah serve...
adeyh..
x abih2x...






actually, this was a preparation made by my school for santapan YB...
tp, last2x minute tak jadik datang pulak..
adoiyai....
penat arrange best2x..
hmmmm...


teringat kak nana!!!



nie la anak-anak kem bestari solat...
semoga sentiasa cemerlang...
tetap bersemangat although pagi tu ujan dengan lebat...
tahniah ustazah ucapkan..
(,")





stop2x...
haaaa...
syok sendiri kejap...
bersih x umah nie aq cuci...
penat tau!!
nie la rumah latest yg kitourank sewa...





peewitt....
seksinya bibirmu!!
hik2x..

so, masa: 0630
tempat: taman layang-layang, pasir gudang...
aktiviti: slimkan badan..



best giler dapat jogging...
rindu kat jurulatih palapes ukm dan kadet2xnya...



 lalalalala...




dan kemudian, petangnya:
tempat: tidak diketahui pada asalnya_trough_DESARU





ingat nak gi pantai pasir layar...
tengok2x sesat sampai DESARU...
tp, seriously...
aq tidak menggalakkan kamoOooo semua ke sana...
carik tempat lain ea...
kalau nak jalan sesaje, or honeymoon dalam keadaan yg errmmm.. mencari ketenangan jiwa..
boleh la..
otherwise, sila carik tempat yg lebih menarik...
statement nie dibuat on 5 april 2012..
sekiranya ada penambahbaikan...
boleh la kourank riki2x..




at last, kitourank stop kat tg. balau_muzium nelayan...
but still..
x puas la...


so, kenapa aq x galakkan gi desaru?
simple je..
first, tempat dia jauh masuk dalam...
then, most of pantai dia was pantai tertutup..
maksudnya, u'll get there at those shore dekat dalam resort...
maybe ada open shore...
but seriously, sangat jauh la nak masuk dalam...
then pantai dia bahaya coz curam and tak landai...
agak bahaya la...
game pown just boleh main till 1900..
so, kalau sampai lewat agak sia-sia...

unless kourank pegi nak duduk resort for kursus ke, aper ke...
so, boooollleehhhlah nak layan kan...
huhu..





aperpun, layan je kan dayah..
janji dapat jenjalan...
lalalalala...
till d next entry..
(,")


div class='comments' id='comments'>

3 comments: