view my entries with this:

Sunday, June 3, 2012

weDding...



assalamualaikum kourank...
ahhaaaa...
sekarang aq ada kat kampung aq...
dekat sg. pergam, bagan datoh perak...
balik kampung nie sebab abg ayar kawen...
kenduri belah perempuan dah buat dah minggu lepas and minggu nie turn rumah pak long aq pulak....

faham2x je la...
bila time kenduri...
time nie la semua akan balik...
rumah penuh dengan sanak saudara...
meriahnya dok kampung...
hihi...

and bila sanak sedare ramai...
masing2x dah besar...
masing2x dah ada suami...
masing2x dah ada anak...
teringan pulak kat my bie....
(,")  rindunyew kat dia....
kourank doakan utk kitourank tahun depan ea...
semoga semuanya berjalan dengan lancar insyallah...

Photo

untuk abg ayar and isteri (kak farhana yg cute)...
semoga bahagia selalu...
enjoy your life as a husband and wife...
semoga dapat baby yg cumel2x jugak...
(,")
barakallahulakuma...

p/s: abg ayar: jadilah nakhoda kapal yang penyayang pada tempatnya, yg tegas pada tempatnya, yg bijak di setiap waktu, yg sabar dgn bencana...
insyallah...
sayang kat sedare2x saye....
ngeee...

till d next entry (,")



div class='comments' id='comments'>

2 comments:

  1. meh join contest nie.
    seriously awesome prizessss. :D

    http://nabillapolkaaa.blogspot.com/2012/06/mega-tech-giveaway-by-mizzsninie-cikmun.html

    ReplyDelete
  2. salam, kak nad...ce tgk blog ni..nama dia same dgn kak nad la..nurul nadia binti kamaruzzaman...dia bdk syariah ukm 1st year thn ni..hehe


    http://nadiaelena.blogspot.com/search?updated-max=2012-02-25T10:07:00%2B08:00&max-results=1&start=4&by-date=false

    ReplyDelete