view my entries with this:

Monday, February 10, 2014

jenjalan gi GenTIng



bismillahirrahmanirrahim...
assalamualaikum korang...
sape nak pegi genting?
sape nak pegi genting utk main, aq sarankan x yah pegi dulu sebab sekarang nie out door theme park dia masih diubahsuai...
aq sx pasti bila akan siap sebab tak tanya pulak guard kat situ arie tu...

so, aq pegi arie tu pun sebab nak jalan2x dgn my lovely hubby je...
hihi...

antara tempat yang kitorang gi adalah seperti berikut:

actually, waktu kitorang pegi arie tu dalam bulan berapa ea bie?
hmmmm.... cuti sekolah, disember rasanya....
time nie, my baby in my tummy dah nak masuk 4 bulan dah...







all pictures kat atas tu kitorang ambik masa sejukkan enjin kereta...
ada jugak la enjin yang berasap masa mendaki arie tu..
so, jagalah enjin kenderaan anda..
kiki...

and oleh kerana time kitorang pegi arie masih dalam musim hujan...
cuaca sangat la best.. sejuk sangat macam duduk dalam air-cond...
memang best... kabus x berenti la nak katanya...
(,")


then, aq ngan hubby gi taman strawberry...

kat sini kitorang sempat:



petik strawberry sendiri...
aq ingatkan murah strawberry nie...
ciput nak dekat 20 hinggit jugak...
huhu...




apepun, memang best sebab hubby ade kat sebelah kan...
ngee...




then, kotorang gi kat mall dia...
my hubby siap mengimbau kenangan modelling dia lagi...
ehem2x.. pk ape tu?




ada macam kat oversea x?
lalalalala~



so, jom cuti2x malaysia...
lepas nie nak carik bukit fraser pulak..
boleh x bie?
lepas baby lahir ea..
kiki...




0 comments: