view my entries with this:

Tuesday, August 25, 2015

What a foolish of me

Assalamualaikum korang..

Al-kisahnya, aq ada jealous dgn sorang kawan hubby ni.. entah la.. walaupun dia kawan lelaki en hubby.. aq still jealous dgn.dia.. am i too sensitive?

And hari ni suami bg video.. ada gambar dia, kawan dia tu dgn anak2x.. entah kenapa aq jadi sedih sangat.. seolah2x mcm diri ni tak de dlm hidup dia.. aq tau, he just nak try2x je app yg dia jumpa.. and since kawen ni bini dia jarang la nak selfie ke tangkap gambar ke ape ke.. banyak amik gambar anak2x je.. tp, hati ni tetap terhiris.. sampai jatuh la air mata dlm erl ni.. x boleh nak tahan.. terasa diri ni bodoh pun ada sebab menangis yg puncanya dr perkara kecik tu je...

Secara tuntasnya, lepas kawen ni aq makin sensitif and cepat terasa.. dulu x berapa nak ambik kesah pun.. sekian..

Mood: stop kan ayo mata..

div class='comments' id='comments'>

1 comment:

  1. Salam kak nad..akma dah update blog dah..jgn la sedih..nk email leh tk..nk ajak buat blog review for my boss punye company =) -akma (chilliecraze.blogspot.com)

    ReplyDelete