Monday, August 29, 2016

Roadtax 3rd party

Assalamualaikum sahabat semua.. sudah pkul 4 pagi.. tp, entah.. nie la pe'el aq.. kalau dah bgn or tak tdo after 12... jadi burung antu la jawabnya.. jadi dikesemlatan ini aq nak share dengan korang benda nie... pernah dengar x buat roadtax 3rd party?

Selalunya kereta lama je yg buat roadtax sebegini sbb syarikat insurans memang liat nak tanggung risiko kete lama ni kalau jadi apa2x.. kesian kan... so, diorang akan rekomen utk buat 3rd party insurans nie.. jadi la kan.. janji ada roadtax.. kete boleh pakai kan.. muahahaha...

So, sape yg duduk daerah nilai.. or kawasan yg berhampiran dengannya.. kalau rasa nak buat roadtax 3rd party.. tp malas or tak tau nak buat macam mana... boleh contact zauj saya.. dia boleh tolong uruskan... tp, dia akan ambik upah 50 hinggit... boleh ke tak boleh? Siapa rasa berkemampuan boleh la nak mintak tolong kitorang buatkan... kalau nak tanya pun boleh... sila whatsapp 'nak tanya roadtax 3rd party' ke 011400209... ada rezeki anak.. adalah... insyallah... tp area sini je ye.. kalau jauh2x kena bincanglah dulu cam mana... tak pe.. ehatsapp je ye...


0 comments: