view my entries with this:

Tuesday, July 4, 2017

bibir kering


assalamualaikum korang? makin berat tak lepas raya ni? bagi yang kurus tu, kerisauan x de la sangat kan. bagi yang chubby tu, just amalkan diet yang seimbang okay. 

siapa kat sini yang ada maslah bibir kering? memang jenis kurang minum air. tp, malas la nak godeh tengok petua lama. atau dah pakai banyak pelembap bibir tp makin terhakis dibuatnya. 

geng la dengan aku. tp, hari ni aq nak kongsi pasal ni..

Image result for pelembab bibir nivea care and colour rose

alhamdulillah. sebelum ni tak pernah terfikir pun nak beli pelembap bibir nivea ni. aq dah try macam2x pelembap bibir tapi x berkesan. and kadang2x makin teruk adalah.. oleh itu, x de la aq pakai pelembap bibir. so, nak dipendekkan cerita time nak raya hari tu aq teringin nak beli benda ni. alhamdulillah. okay. walaupun pakai lipstick yg tak mahal. bibir x kering la korang. rasa macam ajaib je.. hahahaha.. alhamdulillah, jumpa yang sesuai.

so, cuba la try. kot la okay. rasa x mahal pun. x sampai 10 higgit pun. so, salam syawal ye... daa..


0 comments: