view my entries with this:

Wednesday, August 23, 2017

abg ben follow aq la...


assalamualaikum korang... 11.40pm.. harapnya sejarah hari ni x berulang kembali. harapnya hari esok akan smooth je la. aq doakan hari korang pun macam tu key.

hah.. hah.. rasa nak pengsan jap... boleh tak?


terkejut aq.. mula-mula x perasan pun. tp, nampak follower lain angka. sebenarnya angka follower tu dah lama tak berganjak pun.. hahahaha.. gelak besar depan lappy.. tetiba ternampak satu gambar ni.. 90 persen confirm dia... tp, confius sebab siapa la kita dalam dunia blog ni... letak cursor...

waaaa.........  betul la... abg ben... siapa abg ben? kalau korang nak tau, dia antar blogger yang terkenal and famous kat malaysia ni.. siap boleh buat group lagi untuk blogger lain.. best kan? and.... he is salah seorang pendorong untuk aku menulis blog. tulisan dia santai.. x sakit kepala nak baca and senang diterima oleh aku yg tak berapa nak genius ni...huhu.. actually, blog dia banyak pasal kehidupan harian je.. tp, ada juga tips yang berkesan untuk dicontohi dan diteladani...jom,sekodeng blog abg ben ni...sila klik.. di sini..ataupun, korang nampak tak carian log kat tepi tu.. BEN ASHAARI....

okay, tu je... last sekali... tq abg ben sudi jadi follower saya.. sambil buat muka comel....

salam alaik





0 comments: