Saturday, April 14, 2018

WEB JUAL BARANG/PRODUK


assalamualaikum korang.. 
ada barang yang nak dijual? atau korang ada produk sendiri untuk dipasarkan? untuk saje-saje dan part time.. korang boleh pakai shopee.. aq pernah guna mudah.com.. aq rasa shopee lagi mesra pengguna kot.. mudah dan senang nak apply..

better jual barang baru.. korang boleh jual barang terpakai, tp seeloknya barang tersebut masih elok supaya nama baik company shopee ni x terjejas. kesian diorang, dah bg platform free untuk kita jual barang, kita buat taik pulak.. tak elok lah macam tu kan...

korang boleh pilih macam2x kategori nak jual.. so, kalau berminat, tp x tau macam mana nak buat, korang wasap aq ye.. www.wasap.my/601140100204. terima kasih...

shawl double loop



shawl labuh



alfaro kid, tudung kanak-kanak, tudung budak



sambil tu.. promote sikit.. kalau korang berminat dengan tudung2x kat atas, korang boleh wasap aq jugak.. harga boleh bincang. tq. assalamualaikum...



0 comments: