Skip to main content

WEB JUAL BARANG/PRODUK


assalamualaikum korang.. 
ada barang yang nak dijual? atau korang ada produk sendiri untuk dipasarkan? untuk saje-saje dan part time.. korang boleh pakai shopee.. aq pernah guna mudah.com.. aq rasa shopee lagi mesra pengguna kot.. mudah dan senang nak apply..

better jual barang baru.. korang boleh jual barang terpakai, tp seeloknya barang tersebut masih elok supaya nama baik company shopee ni x terjejas. kesian diorang, dah bg platform free untuk kita jual barang, kita buat taik pulak.. tak elok lah macam tu kan...

korang boleh pilih macam2x kategori nak jual.. so, kalau berminat, tp x tau macam mana nak buat, korang wasap aq ye.. www.wasap.my/601140100204. terima kasih...

shawl double loop



shawl labuh



alfaro kid, tudung kanak-kanak, tudung budak



sambil tu.. promote sikit.. kalau korang berminat dengan tudung2x kat atas, korang boleh wasap aq jugak.. harga boleh bincang. tq. assalamualaikum...



Comments

Popular posts from this blog

beli barang elektrik ansuran

assalamualaikum korang... entry kali nie aq nak share pasal beli barang elektrik secara ansuran... ada jugak blogging cari kedai yang paling sesuai untuk beli barangan elektrik secara ansuran nie... sebenarnya aq tak nak beli.. tp, en abg insist jugak nak beli sebab dia tau bini dia nie pemalas orangnya... takut nanti satu tahap tak de baju nak pakai.. kecik hatiqu.. tp, memang betul pun... hahahaha..
so, akhirnya aq turutkan jua... dah banyak blog.. nak g court memoth tidaklah.. banyak cerita aq dengar pasal cm nie.. so, x berani nak buat ansuran kat situ.. jadi pegilah ke sen heng.. riki2x.. hmm.. macam okay sikit daripada cm... walaupun masih ada interest.. tp, tu lah kan.. nak beli cash, pitih x dok... nak tak nak kene jugak buat ansuran.. 
and disebabkan on badjet jugak, aq ambik je machine panasonic auto yg paling murah yang ada dalam kedai tu... nilai bayaran bulanan yg ada dalam sen heng tu korang jangan percaya sanagat ye sebab nilai sebenarnya akan bertambah bila korang bua…

mAnyaKnyer baju tENtera neYh.. ish..ISh..

bagitau awal2x maap ek gambar tak lawa coz tangkap guna phone  just nak promote2x jer hehe time nie time fessat (Festival Sanjungan Satria) kire macam hari keluarga tp dalam bentuk festival lorh macam2x ader pembukaan la best sebab kitourank main peluru kapur hahaha
then, kene masuk pulak pakaian beragam ehem..ehem.. bukanla.. nak introduce seragam yg ader dalam army malaysia so, selamat menelaah hik2x
p/s oleh kerana kami pegawai kadet, kitourank just pakai aper yang dapat kitourank carik agak selekeh lorh sebab tak tau aper2x thus, baru nak kenal2x saper paling segak agaknyer ek?


no 1: oneDress
Pakaian  ini dipakai apabila  terlibat di dalam sesuatu acara  istiadat sama  ada  di  peringkat  Tentera  Darat,  Angkatan  Tentera Malaysia,  Negeri mahupun  Persekutuan.


no 2: bush jacket

lupa password e-vetting???

assalamualaikum korang.. lupa password e-vetting??? haaa... aq jenuh carik jalan penyeleseaiannya... so, just wann share dengan korang..
first of all, bg yg tak tau e-vetting tu ape... it's a system yg semua kakitangan kerajaan kene isi... about what??? tapisan keselamatan... untuk bekerja dengan kerajaan, kite kene free daripada semua jenis provokasi dan perkara2x yg boleh mengancam kedaulatan negara... so, semua maklumat berkenaan diri kita akan direkodkan dalam sistem tersebut.. jadiknya, kalau ada something wrong je, bahagian berwajib senang la nak ambik tindakan... kalau dulu, benda alah nie kene buat manual, pakai borang.. mcm mykakak, my fiance, dulu guna borang je.. nak, x nak.. kene jugak siapkan...
sekarang nie, oleh kerana menyahut perkembangan teknologi... semuanya kita buat online... tp, satu masalahnya dengan sistem nie... kalau lupa password... memang tak boleh godeh sendiri.. kalau macam google ke, facebook ke... kalau lupa password.. just klik lupa password... and …