Monday, December 16, 2013

my wEd : Perlis



assalamualaikum korang...
fuh.. lama giler tak menjengah bloggy tersayang nie...
sejak dah married nie x banyak nak share sebab dah ade org yg sudi mendengar luahan hati and shared idea...
kiki...
so, nak menulis dalam blog pown x tau nak tulis ape...
huhu..
syoknyah kawen...
hihi...
so, sape yg membujang tu cepat2x la get married ea...

so, entry kali nie tak de ape pown...
just nak share my wed kat perlis on 23rd november itu ari jew...
present to u...
p/s: kalau nak tengok original size, klik kat gambar ea....


aaaa.... aaaammmmm...





pelamin tu handmade tau...
my sisters in law yg buat...
simpple tp mcm nice jugak la...
ala-ala tropican gitu...
maceh (,")


nie pulak meber rapat ++++ my hubby..
kalau salah sorang perempuan mesti dah jadik laki bini dah.. kiki...
oooohhh.. en zaki...


port : Gua Sami,perlis



cak!!




cuba teka sape dapat tangkap bunga tu?
lalalala...





port : sawah dekat umah mak lang (hubby), perlis






gambar2x ni kalau edit, letak love word sikit mesti best kan?
sape rajin nak buatkan?
hihi


actually, photographer candit je nie...
aq saje nak try baling batu yg lompat2x tu...
tp, canteq pulak rasa..
heh..heh..


family my hubby...
actually, terkilan jugak sebab my family, kat tempat sendiri x dapat bergambar, kat rumah hubby pown tak dapat bergambar jugak...
x de kenangan ngan diorang...
redha je... tak de rezeki...
hmmm...

apepun, doakan kitorang bahagia hingga ke akhir hayat ea...
dah nak dapat accompany nie...
rasa nak cepat2x je....
x larat nak tunggu lama-lama...
huhu...
till d ext entry...



0 comments: