Wednesday, November 19, 2014

Majlis anugerah cemerlang skjht2



alhamdulillah... berakhir sudah mac skjht2 2014..
kali nie, bahagian aq adalah bahagian hadiah...
nak pitam rasa tngah preggy2x ni duduk berdiri..
kalau dulu suka la amik gegambo bebanyak...
sekarang nie dah kureng dah, semenjak ada anak nie kan..
matang agaknya...
kih..kih...

first time aq tengok hadiah kelas ada sumbangan daripada guru kelas sendiri..
kalau sebelum nie just based on badjet je...
and lagi satu sekolah ni dapat beberapa sponsor daripada syarikat penerbitan...
so, dapat la budak2x nie hadiah sampingan buku...
bukan buku biasa.. novel tau...
mungkin sebab dekat dengan Dewan Bahasa dan Pustaka kot...
huhu...


apepun, perkara paling soperb hari tu adalah bahagian hiasan pentas...
actually, badjet utk sekolah kat kl nie macam ciput je...
hiasa pentas nie pun sponsor daripada guru sekolah sendiri..
bagus cikgu-cikgi sekolah nie..


tara, speacial kan.. 
hias guna belon je. tp comey giler...
belon2x nie x susun lagi nie...

tp, memang sweet.. budak2x pun suka...
sape nak try boleh le untuk sekolah korang ea...
sekian terima kasih...

p/s: nak buat pokok berakar2x mcm kat belakang i tu cuba google ea sebab cikgu sekolah i google je and try... 
hasilnya jadik.. alhamdulillah...


0 comments: