view my entries with this:

Friday, October 30, 2015

Kasut sport

Assalamualaikum semua.. kalau scroll kat bawah korang nampak la kasut sport aq yg baru..

4 tahun dulu.. time aq kadet selalu jugak beli kasut sport ni.. maklumla kadet kan.. kasut setiap minggu akan kena belasah.. bukan setiap minggu.. hampir setiap hari akan pakai kasut sport utk jog satu ukm.. kadang2x saja nak fit.. kasang2x nak release tension... so, cepat la rabak... masa tu kasut sport yg aq beli semua takat2x 30 hinggit je...

So oleh kerana dah lama tak bersukan.. sebab dapatkan budak kecik 2 org tu.. stock utk kasut sport memang x de langsung la kat rumah..

Bila program sekolah nak start.. kelam kabut mencari.. so, aq bajet.. harga still the same la.. 30 hinggit.. rupanya dah x de stock 30 hinggit dah.. semua 50 hinggit.. ada la kasut 30 hinggit lg.. rupanya x de dah.. huhu.. kalau ada pun.. tapak memang tak sesuai utj sport.. akan caused u sakit kaki..

So, point kat sini nak bgtau harga kasut sport dah mahal je la.. for those yg pakai kasut nike and adidas ori.. abaikan post ni.. hihi... sekian dulu.. Assalamualaikum..

0 comments: