view my entries with this:

Wednesday, October 7, 2015

sunat farah



assalamualaikum korang...
sapa yang tak sunatkan baby girl lagi?
alhamdulillah..
akhirnya semalam diberi kesempatan jugak untuk sunat adeq farah...
oleh kerana dah ada pengalaman masa sunatkan kakak nia dulu, so, kitorang ambik dekat klinik yang sama...
kos tak naik pun, still sama lagi..
kalau korang tak baca, silalah ke sini..

x de banyak nak cerita...
adeq farah pun macam kakak nia jugak, cuma rengeknya panjang sikit daripada kakak nia...
and first2x nak tdokan pun merengek, time maghrib lagila..
tp memang sejak azali adeq farah begitu...
tp, alhamdulillah.. ada yang lagi teruk rupanya...
ada mommies kat luar sana yang anak tak berenti menangis...
Allah tau aq tak kuat nak hadapi benda tu..
alhamduillah...

sekian...




0 comments: