Monday, December 12, 2016

thaifoodfestival....usj......



assalamualaikum korang... hai... nampak tak gigi yg x penuh tu... har..har...
dialah nur farah ibtisam bg sape yg x kenal la...


so, banyaknya makanan... kali ni berkesempatan pergi ke thaifoodfestival... dekat mana entah suami kata.. usj??? banyak jugak makanan dia and org pun x ramai sangat... maybe sebab bertembung dengan MAHA 2017 kot.. tp, okayla kan.. x de la crowded sangat... macam aq ni.. yg telah diperkenalkan dengan makanan thai dek kerana en suami org perlis... so, macam syok la jugak nak makan makanan diorang ni... rasa memang tidak mengecewakan.. lagi2x kerabu maggie dia... memang terbaik.. walaupun just maggie je... tp, not bad la rasa dia.. rasa nak tambah.. tp, dek pk kepedasannya.. idak la.. huahahahaa..
maggie kerabu : 7 or 9 hinggit


ais krim kelapa dia pun best.. 8 hinggit


ni kakak dania imani... peace yg x jadi.. haha..


apapun.. dr segi rasa memang puas hati... cuma mahal la sikit dr kebiasaannya.. kalau korang jumpa pak cik jual mertabak kecik2x.. aq tak tanya mertabaknya apa... beli la.. sedap mertabak pak cik ni.. kenyal and ada rangup2x sikit doh dia... lepas ni kalau ada lagi thaifoodfestival and ada rezeki lebih.. nak g lagi lah... ngee...

till the next entry..


0 comments: