Monday, December 12, 2016

x boleh nak daftar dan kemas kini brim 2017


assalamualaikum korang...
waaa.. blogger dah berubah.. nampak sangat dah lama noh hakak x bukak blog... hahahaha... sorry lah.. lappy dah x de cenggini la.. and selalu pakai phone okay je tp kali ni, kalau pakai phone ada masalah spacing... kalo teman single gagah le juga nak membelek.. tp, bila dah ad princess 2 org tu.. idak la teman....

so, apa yang dikongsikan hari ni adalah berkenaan dengan pendaftaran dan kemaskini brim 2017...
sebelum korang daftar or kemaskini, korang semak status dulu... kalau ad, just kemaskini and kalau x de, korang buat permohonan baru... so, dalam kes aq and adeq ipaq.. kitorang layak and kena buat permohonan baru... masalahnya.. bila aq buat petang td... ada je ralatnya and tak boleh nak masuk... plus adeq ipaq pun bgtau tak boleh nak hantar.. aq rasa tenet kat rumah mak mertua ni dah laju dah...

then, kitorang pun assume.. haa,, ni mesti x kasi org mintak baru ni... tu yg x dapat nak buat tu... and dalam discussion facebook pun ada ramai yang x boleh nak kemas kini... tp, bila aq cari capaian untuk masalah daftar brim 2017 ni tak de pulak.. so, bila aq terjaga awal pagi macam ni... tergerak la hati nak try... 

dalam 4.30 am tu aq try buat.. jeng...jeng...jeng... mudah je... so, rasanya pada peek hours susah nak masuk.. ye lah.. dok que dengan orang lain... maybe ramai sangat org yg mintak.. ramai la kiranya org yg x berkemampuan kat malaysia ni... 

doakan la rezeki aq dan family ada ye... boleh la tambah sikit2x.. sekarang ringgit malaysia ni macam air... 100 hinggit tu dah macam 20 hinggit masa aq kecik2x... kalau sehinggit tu dapat beli apa je la.. teh ais pun x lepas.. harap2x ekonomi malaysia makin baik la.. kalau x, susah jugak kita kan...

so, harapnya solusi ni dapat la selesaikan masalah korang untuk daftar brim online ni.. sekian,,, assalamualaikum..

psssttt... daftar and kemaskini brim 2017 start 5 disember 2016 sampai 31 disember 2016 je ye....






0 comments: